Suvi pole enam kaugel ning külmpruulitud kohvi hooaeg alaku! Lisa oma värskele külmpruulile veelgi vürtsi allolevate retseptidega ning muuda enda suvised kohvielamused veelgi erilisemaks!
Värske ja tsitruseline Freshpresso
Vaja läheb:
- 4 jääkuubikut
- 45 ml külmpruulitud espressot
- 30 ml vanillimaitselist siirupit
- Apelsinimahla
- Blenderit
Valmistamine:
- Valmista külmpruulitud espresso.
- Vala jääkuubikud, vaniljesiirup ja veidike apelsinimahla koos espressoga blenderisse ning sega ühtlaseks vahuseks kokteiliks.
- Serveeri kokteil läbipaistvas kokteiliklaasis koos apelsini lõiguga.
Moccaramina šokolaadisõpradele
Vaja läheb:
- 6 kuni 7 jääkuubikut
- 45 ml külmpruulitud espressot
- 60 ml külma piima
- umbes 20 ml šokolaadikastet või siirupit
- umbes 10 ml karamelli siirupit
Valmistamine:
- Nirista ettevaatlikult šokolaadikaste ja karamellisiirup
siiru-viiruliselt kokteiliklaasi siseseinale. - Pane klaasi soovitud kogus jääkuubikud ning vala
peale külm piim. - Asetage klaas otse kohvimasina alla ja valmista
värske külmpruulitud espresso. - Serveeri kokteili kõrre ja segamispulgaga.
Kerge ja karge Tonic Flower
Vaja läheb:
- Jääkuubikud
- 40 ml espressot
- 20 ml leedriõiesiirupit
- Toonikut
Valmistamine:
- Täida kõrge kokteiliklaas peaaegu ääreni jääkuubikutega.
- Vala klaasi leedriõie siirup ja toonik.
- Asetage klaas otse kohvimasina alla ja valmista külmpruulitud espresso.
- Serveeri kokteili koos kõrrega