Pole vist vaja isegi mainida, et just seepärast on iga kohviröstimise faasi juures tähtis kogenud meistri juuresolek, kelle oskused ja teadmised pole mitte teoreetilised, vaid on saadud praktilisel kujul põlvest-põlve edasi antava rituaalina ning mida aeg on veelgi täiuslikumaks viimistlenud. Torrefazione Parana saladus seisneb suuresti ootuses – täpsemalt öeldes selles, et kuidas õppida seda ootust nautima ja armastama. Ja olgem ka ausad, ainult siis, kui oad on jõudnud täpselt õige röstimise hetkeni, on nad valmis andma Parana Coffee segule selle ainukordse, endassehaarava ja täiusliku maitse, mis oli ootust ja ootamist väärt.
Aroom, mis ei tunne piire
Harmooniline segu olevikust ja minevikust
Juba 1960. aastast alates valib Caffee Paranà parimad kohvioad, et pakkuda aroome ja maitseid maailma hinnatumatest kohviistandustest.
Ekspertide valik
Tänu toodangu kõrgele kvaliteedile pälvis Caffe Paranà oma ESPRESSO ITALIANO kohvisegu eest Itaalia Kohvisegude kategoorias kuldmedali, mis oli ka kõrgeimaks auhinnaks granuleeritud Itaalia Espresso eest, mis omistati Caffe Paranà’le 2008. aastal Rahvusvahelise Kohvidegusteerimise instituudi poolt.