Universali nimi on muutunud luksusliku kohvi sünonüümiks üle maailma tänu 50 aastasele kogemusele ja pühendumisele kohvi alal.
Universal caffee sünnile pani aluse Raffaele Camiscia kui ta 1963 aastal avas oma esimese käsitöö kohvi röstimiskeskuse. Armastus kohvi vastu, kirg oma töö vastu ja pidev arendustöö lubasid sellel ettevõttel saada tõeliseks kohvi tööstuseks ja avaneda ka välisturgudele.
Tänapäeval asub Universal Caffe Moscufos, Pascara provintsis ja seda juhib Natascia Camiscia, kes on asutaja tütar. Ettevõte ekspordib oma toodangut rohkem kui 25 riiki.
Tänapäeval on Camiscia pere ja Universal’i missiooniks ühendada ainulaadne käsitsi kohvi valmistamise kunst, mis garanteerib toodete kvaliteedi ja kaasaegne parim tehnoloogia, mis võimaldab saada unikaalseid segusid ja rafineeritud maitseid.
Universal kohvi sünnib tänu suurepärasele toorainele ja võimele ülendada selle omadused.
Uued moodsad seadmed tagavad, et töötlemisprotsess jätaks alles toote unikaalse kvaliteedi.
Töötlemisprotsessis on Universal Caffe’l omad unikaalsed nipid mis tõstavad ta esile teiste hulgas. Näiteks kasutatakse optilist värvi eristavat sensorit mis eristab kohvi ubade kvaliteeti ainuüksi nende värvuse järgi.
Peale täpseid analüüse sensori poolt, eristab sortimise süsteem head oad nendest mis ei vasta tingimustele. Niimoodi eemaldatakse ka tolm ja muu rämps mis võivad röstimise käigus või peale seda muuta kohvi lõppmaitset.
Ainus konditsioneeritud õhuga laohoone
Peale selle on Universal Caffe tööstus Itaalias ainukene mis kasutab konditsioneeritud õhuga laohoonet tagamaks konstantset temperatuuri. Peale röstimist algab aeglane valmimise protsess. Selle õrna protsessi käigus eralduvad kohvist looduslikud õlid. Selle protsessi õnnestumiseks on vaja väga ühtset temperatuuri, sest temperatuuri kõikumised võivad mõjutada lõppprodukti kvaliteeti.