Kohvi valmistamise reeglid

LOE MILLISED ON HEA KOHVI VALMISTAMISE KULDREEGLID (OSA I)

Puhas kohvivesi

Kohvivesi olgu alati värske!

Sinu kohvist moodustab vesi kuni 98% – see peab olema värske ja hea.
Soovitavalt vala masina veepaaki 1 päeva jagu vett.

Kohvioad ja tass

Ubadest saab kõige aromaatsema kohvi!

Aromaatseima kohvi saab ubadest. Kvaliteetne kohv maksab rohkem, kuid seda kulub vähem. Kehva kvaliteediga kohvist ei saa ka kõigi reeglite järgi valmistades ja kõige parima masinaga head jooki.

Telli kvaliteetseid espressoube meie e-poest!

Kuidas jahvatada kohvi

Jahvata 1 päevaks!

Hoia masinas soovitavalt 1 päeva jagu ube, sest nii saad alati värske, maitse- ja aroomiküllase kohvi. Pikemal seismisel aroomiained lenduvad ja parkained muudavad kohvi kibedaks.

Menüü
Võrdlen tooteid